Aug 12, 2010

繼續GOOD SHOW!!??

選過港姐後,不久又是港男選舉,港男選舉除了參選者報名時可以一佔娛樂版的篇幅,往後的新聞又不多,不似港姐選舉的多是非,由報名開始都差不多天天見報。選舉過後的星途更加講不上,以往幾屆的得獎者除了偶爾在劇集中擔任路人甲乙丙之外,真的稱不上有什麼成就,不似港姐卸任不久就可以做主持拍劇集。

記得第一屆港男還有較大的迴響,以後幾屆基本上節目流程都一式一樣,了無新意,仍然由DoDo姐加上一兩個「慢打鑼」陪襯主持整晚節目,如果一定要三個女主持,我寧願吳君如、曾華倩、伍詠薇三位一起主持,起碼這三位女士言詞較為大膽放任,令節目不會太悶。

5 comments:

  1. 雖然年年都冇睇,不過如果有吳君如、曾華倩、伍詠薇,都應該幾吸引下~~XDXD

    ReplyDelete
  2. 亞翟威廉而家先至25歲㗎咋?

    今年邊個主持?

    ReplyDelete
  3. 馬田亨,
    哈哈,我覺得佢地幾識攪氣氛

    naruto,
    我都估唔到佢咁細,不過我只係根據官方資料照出咋。
    今年都會係Do姐再加一兩件蛋散啦,點都唔會係我提議個三位囉。

    ReplyDelete
  4. these pics are a real turn-off! :S

    ReplyDelete
  5. Leo,
    哈哈,算啦,係好一般咋,但又未至於趕客的。

    ReplyDelete